زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ قطعه |
قارچ ۱۰ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ لیوان |
پیازچه ۱ عدد |
سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری |
خیارشور ۱۰ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
ذرت ۱/۲ لیوان |
برگ بو ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
کرهبه مقدار لازم |
آبلیموبه مقدار لازم |
نان تستبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سینه مرغ را شسته و داخل ظرفی بریزید و با كره تفت دهید و بعد با پیاز،سیر و برگ بو و كمی نمك و فلفل خوب بپزید و در انتها آن را از مواد اضافی جدا كرده و ریش ریش كنید |
مرحله 2 | داخل تابه مقداری كره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای ریز شده را در آن سرخ كنید.قارچ را ریز كرده و به فلفل دلمه ای اضافه كرده و سرخ كنید و درانتها مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.(نگذارید قارچ زیاد آب بیندازد). |
مرحله 3 | روغن و آب اضافه مواد را بگیرید و همه را با هم داخل ظرفی مخلوط كنید. |
مرحله 4 | کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری كره آب كرده قرار دهید و مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید |
مرحله 5 | روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید. |