زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۱۰ عدد |
پیازچه ۲ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ فنجان |
سیر ۳ حبه |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا قارچ را شسته و كاملا خشك كنید و ساقه آن را جدا كرده و دخل آن را با چاقو یا ابزار خارج كنید.مواد اضافی قارچ را خرد كنید. |
مرحله 2 | سیر را رنده زده و پیازچه را ساطوری كنید.تابه را روی حرارت قرار داده و مواد را با مقداری روغن سرخ كنید تا آب اضافی آنها از بین یرود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ ، نصف پنیر پارمزان ، نمک و فلفل را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمائید. |
مرحله 3 | سینی فر را چرب کنید و کلاه های قارچ را کف آن بچینید ، درون هر کلاه قارچ مقداری از مخلوط آماده شده بریزید ، نصف باقی مانده پنیر پارمزان را روی قارچ ها بریزید سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید ، پس از آماده شدن درون ظرف قرار داده و سرو کنید. |