زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
هویج ۱۵۰ گرم |
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم |
فیله مرغ ۱۵۰ گرم |
روغن ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم |
پیازچه ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را خرد كرده و با روغن سرخ میكنیم. |
مرحله 2 | هویج خلال شده را كمی با پیاز سرخ كرده و با لوبیا مخلوط میكینم تا به مدت پنج دقیقه سرخ شود سپس نمك و ادویه را میریزیم و در تابه را میگذاریم، تا لوبیا و هویج نیمپز شود. |
مرحله 3 | فیله مرغ را داخل مواد، پخته و بعد از یك ربع فلفل دلمهای و پیاز و گوجهفرنگی را به آن اضافه میكنیم و در آن را میگذاریم تا به مدت 15 دقیقه بخارپز شود. این غذا را به همراه لیموترش سرو میكنیم. |