زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تن ماهی ۱ قوطی |
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم |
خیارشور ۳ عدد |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
لیمو ترش ۲ عدد |
کره ۲ قاشق چای خوری |
شویدقاشق چای خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تن ماهی را داخل آبكش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.خیار شور را درشت حلقه كنید طوری كه هر حلقه 2تا3سانت ضخامت داشته باشد |
مرحله 2 | كره را نرم كنید و با پنیر خامه ای مخلوط كنید و به آن مقداری آب لیمو ترش و شوید اضافه كرده و خوب مخلوط كنید. |
مرحله 3 | تن ماهی را داخل تابه ای بریزید و كمی زعفران آب كرده به آن اضافه كنید و پودر سیر بزنید.خیاشور های حلقه ای را داخل ظرف چیده و روی آنها مقداری از سس آماده شده بریزید و رویش تن ماهی ریخته و با چنگال فشار دهید تا داخل سس فرو برود. |
مرحله 4 | ظرف حاوی اردور را با سلفون بپوشانید و 1تا2ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد برای سرو آماده كنید |