زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر بز ۱۵۰ گرم |
برگه زردآلو ۸ عدد |
گردو ۳۰ گرم |
بیسکویت ۱۶ عدد |
عسلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک تابه ی خشک گردو ها را روی حرارت متوسط 3 تا 5 دقیقه بو بدهید. |
مرحله 2 | حواستان به آنها باشد چون ممکن است خیلی سریع بسوزند. |
مرحله 3 | برگه زردآلو و گردوی بو داده را ریز خرد کنید سپس آنها را با پنیر بز مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مخلوط را آنقدر هم بزنید که زردآلو ها و گردو ها یکدست همه جای آن پخش شوند. |
مرحله 5 | مقداری روی هر بیسکویت بمالید و چند قطره عسل هم روی آن بچکانید. |