سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اردور اردور بادمجان

اردور بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
سس بشاملبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۵۰ گرم
اردور بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اردور بادمجان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و سپس آنها را به طور عمودی از وسط نصف می کنیم. بهتر است کلاه سر آن نیز کنده نشود که زیباتر باشد. داخل بادمجان ها را خالی می کنیم
مرحله 2در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس بادمجان های نصف شده را در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها سرخ و خوش رنگ شدند آنها را از روغن در می آوریم و در سینی فر می چینیم
مرحله 3برای تهیه موادِ داخل اردور، ابتدا پیاز ها را پوست می کنیم و می شوییم و سپس ریز خرد می کنیم. در یک تابه مناسب، مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
مرحله 4سپس پیازهای ریز خرد شده را در روغن داغ می ریزیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله 5پس از اینکه پیازها کمی طلائی شد، گوشت چرخ کرده و گوشت داخل بادمجان ها که خالی کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی نمک و فلفل و آویشن (در صورت تمایل) به آن اضافه می کنیم.
مرحله 6قارچ ها را می شوییم و خرد می کنیم و در مخلوط مواد می ریزیم و در آخر رب گوجه را نیز می ریزیم و پس از اینکه جا افتاد، آن را از روی حرارت بر می داریم
مرحله 7از این مواد داخل بادمجان ها می ریزیم و روی آن سس بشامل می ریزیم و سپس پنیر رنده شده ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد می گذاریم.
مرحله 8وقتی پنیرها آب شد، اردور آماده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین