زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۴ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
قارچ ۱۵۰ گرم |
سس بشاملبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۵۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و سپس آنها را به طور عمودی از وسط نصف می کنیم. بهتر است کلاه سر آن نیز کنده نشود که زیباتر باشد. داخل بادمجان ها را خالی می کنیم |
مرحله 2 | در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس بادمجان های نصف شده را در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها سرخ و خوش رنگ شدند آنها را از روغن در می آوریم و در سینی فر می چینیم |
مرحله 3 | برای تهیه موادِ داخل اردور، ابتدا پیاز ها را پوست می کنیم و می شوییم و سپس ریز خرد می کنیم. در یک تابه مناسب، مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. |
مرحله 4 | سپس پیازهای ریز خرد شده را در روغن داغ می ریزیم و کمی تفت می دهیم. |
مرحله 5 | پس از اینکه پیازها کمی طلائی شد، گوشت چرخ کرده و گوشت داخل بادمجان ها که خالی کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی نمک و فلفل و آویشن (در صورت تمایل) به آن اضافه می کنیم. |
مرحله 6 | قارچ ها را می شوییم و خرد می کنیم و در مخلوط مواد می ریزیم و در آخر رب گوجه را نیز می ریزیم و پس از اینکه جا افتاد، آن را از روی حرارت بر می داریم |
مرحله 7 | از این مواد داخل بادمجان ها می ریزیم و روی آن سس بشامل می ریزیم و سپس پنیر رنده شده ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد می گذاریم. |
مرحله 8 | وقتی پنیرها آب شد، اردور آماده است. |