زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۴ عدد |
سیر ۲ حبه |
شکر ۱/۴ پیمانه |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۲ عدد |
مرحله 1 | بادنجانها را با پوست به چهار قسمت برش داده و بعد نصف میكنیم. |
مرحله 2 | سیر را ریز رنده كرده و روی بادنجانها پخش میكنیم |
مرحله 3 | سپس در فر میگذاریم تا با حرارت بالا كبابی شود. |
مرحله 4 | در این مدت شكر، عسل و روغن را در تابه ریخته و بدون هم زدن اجازه میدهیم تا شكر كاراملی شود. پیاز را حلقه حلقه كرده و در تابه میریزیم و میگذاریم پیازها كاملا قهوهای شوند. |