سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی ارده خانگی‌

ارده خانگی‌
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
کنجد ۱ پیمانه
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری
ارده خانگی‌
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ارده خانگی‌
روش ساخت
مرحله 1توصيه شف: براي بار اول فقط از يک ليوان كنجد استفاده كنيدكنجد رو توي تابه بريزيد و بذاريد روي حرارت و مرتب هم بزنيد كنجد كم كم شروع ميكنه به روغن پس دادن.
مرحله 2وقتي ديديد دارن به هم ميچسبن يعني به اندازه كافي روغنش بيرون اومده. ديگه كافيه از روي حرارت برداريد وگرنه ميسوزه و بعد ارده تون ته مزه سوختگي پيدا ميكنه.اين قسمتش خيلي حساسه. يعني هر چقدر روش تاكيد كنم بازم كمه خيلي دقت كنيد.
مرحله 3اگر كنجد رو به اندازه كافي تفت نديد و به خوبي روغنش بيرون نياد بعد تو درست كردن ارده دچار مشكل ميشيد.جدي ميگم. فوت كوزه گريش همينجاست.ولي يه وقت نسوزونيدشها. مرز بين خوب روغن پس دادن و سوختگيش به اندازه يك تار موه! جدي بگيريد.
مرحله 4حالا ميريزيمش توي آسياب آسيابتون بهتره كوچيك باشه.اگر آسيابتون از نوع اصطكاكي باشه يعني از اين مدلها كه واشر لاستيكي دارن سرعت عملتون خيلي بالا ميره در حدي كه سه چهار دقيقه اي آماده است. ولي با بلندر هم ميشه. فقط زمان بيشتري ميبره.
مرحله 5دليل اون تست شدن اوليه كنجدها و حرارت ايجاد شده هنگام آسياب كردن؛ ارده ما فقط و فقط با كنجد آماده ميشه منتها اگر شما هر كاري كرديد بازم موفق نشديد كه ارده توليد كنيد چاره اي نداريد جز اينكه كمي روغن كنجد (يا روغنهاي گياهي ديگه) بهش اضافه كرده و مجددا هم بزنيد تا روان شه. توصيه ميكنم نكات رو رعايت كنيد كه بدون هيچ روغني ارده رو تهيه كنيد چون طعمش بهتر ميشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین