زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
دانه فلفل سیاه ۴ قاشق چای خوری |
رازیانه ۴ قاشق چای خوری |
برگ بو ۳ عدد |
پودر میخک ۴ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۴ قاشق چای خوری |
هل سبز ۴ عدد |
هل سیاه یا قهوه ای ۳ عدد |
چوب دارچین ۱۰ سانتی متر |
مرحله 1 | ابتدا به کمک پشت چاقوی آشپزخانه هل سبز و قهوه ای رو له می کنیم و دانه های داخل هل ها رو خارج می کنیم. |
مرحله 2 | ماهیتابه رو روی حرات ملایم می گذاریم و دارچین ، دانه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی برشته می کنیم. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بر می داریم و پودر جوز هندی رو اضافه می کنیم و هم می زنیم. همه مواد رو بعد از سرد شدن به کمک آسیاب پودر می کنیم. ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه می ریزیم. این ادویه رو می تونیم به مدت ۱ سال در یخچال نگهداری و استفاده کنیم |