زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
گلرنگ ۳۵ گرم |
تخم گشنیز ۵۰ گرم |
تخم شنبلیله ۱۰۰ گرم |
بادیان ۵۰ گرم |
فلفل قرمز ۵۰ گرم |
سیاه دانه ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | موارد ذکر شده بالا را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | میزان فلفل را به دلخواه می توانید کم و زیاد کنید. |
مرحله 3 | ادویه حاصله را در ظرف درب دار شیشه ای نگه دارید |
مرحله 4 | بهتر است ادویه را تازه و به اندازه تهیه کنید. |
مرحله 5 | در مناطق گرمسیر بهتر است در یخچال نگهداری شود. |
مرحله 6 | این میزان مواد برای ۵ کیلو انبه در نظر گرفته شده است. |