زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر پیاز ۱/۲ قاشق غذا خوری |
پونه کوهی ۱/۲ قاشق غذا خوری |
پودر پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری |
گل محمدی ۱/۲ قاشق غذا خوری |
گل ختمی ۱/۲ قاشق غذا خوری |
هل ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری |
جوز هندی ۱ عدد |
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری |
میخک ۱/۲ قاشق غذا خوری |
گلرنگ ۱ قاشق غذا خوری |
خسرودار ۱ قاشق چای خوری |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری |
سیاه دانه ۱/۲ قاشق غذا خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چای خوری |
برگ بو ۱/۲ قاشق غذا خوری |
سمبا ۱ قاشق چای خوری |
لیمو عمانی ۱/۲ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری |
بادیان ۱/۲ قاشق غذا خوری |
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تمام مواد ادویه سعی بکنین نکوبیده از عطاری تهیه بکنین ، سپس داخل هاون دستی بکوبین وبعد داخل آسیاب برقی به پودر تبدیل کنین . |
مرحله 2 | فقط توجه بکنین عزیزان مواد به اندازه ذکر شده استفاده بکنین ، واگر دوست داشتین به میزان بیشتر تهیه بکنین ،باز اندازه کم وزیاد مطابق دستور استفاده بکنین ، |
مرحله 3 | چون بعضی از مواد اگر زیاد استفاده بشه باعث تلخی ادویه میشه ، هنگام مصرف در غذاهاتون اگر این ادویه استفاده کردین دیگه لازم نیست باز هل ،یا فلفل جدا بزنین به غذا .چون این ادویه همه مواد داخلشه ،وبه میزان کم استفاده بکنین در غذاتون ، |
مرحله 4 | میتونین ادویه که درست کردین حدود پنج دقیقه روی حرارت بسیار کم شعله گاز حرارت بدین ،ولی من هیچ وقت ادویه روی حرارت نمیذارم ،چون لازم نیست ،وادویه موقعی که داخل غذا استفاده کردین خودش حرارت میگیره ، |
مرحله 5 | خیلی از دوستان حرارت میدن حتی دستورش گذاشتن ،ولی من این روش ادویه همیشه درست میکنم واصلا حرارت نمیدم ،چون طعمش تغییر میکنه |