سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چاشنی و ادویه ادویه عربی

ادویه عربی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
پودر پیاز ۱/۲ قاشق غذا خوری
پونه کوهی ۱/۲ قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری
گل محمدی ۱/۲ قاشق غذا خوری
گل‌ ختمی ۱/۲ قاشق غذا خوری
هل ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری
جوز هندی ۱ عدد
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری
میخک ۱/۲ قاشق غذا خوری
گلرنگ ۱ قاشق غذا خوری
خسرودار ۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
سیاه دانه ۱/۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چای خوری
برگ بو ۱/۲ قاشق غذا خوری
سمبا ۱ قاشق چای خوری
لیمو عمانی ۱/۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
بادیان ۱/۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذا خوری
ادویه عربی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ادویه عربی
روش ساخت
مرحله 1تمام مواد ادویه سعی بکنین نکوبیده از عطاری تهیه بکنین ، سپس داخل هاون دستی بکوبین وبعد داخل آسیاب برقی به پودر تبدیل کنین .
مرحله 2فقط توجه بکنین عزیزان مواد به اندازه ذکر شده استفاده بکنین ، واگر دوست داشتین به میزان بیشتر تهیه بکنین ،باز اندازه کم وزیاد مطابق دستور استفاده بکنین ،
مرحله 3چون بعضی از مواد اگر زیاد استفاده بشه باعث تلخی ادویه میشه ، هنگام مصرف در غذاهاتون اگر این ادویه استفاده کردین دیگه لازم نیست باز هل ،یا فلفل جدا بزنین به غذا .چون این ادویه همه مواد داخلشه ،وبه میزان کم استفاده بکنین در غذاتون ،
مرحله 4میتونین ادویه که درست کردین حدود پنج دقیقه روی حرارت بسیار کم شعله گاز حرارت بدین ،ولی من هیچ وقت ادویه روی حرارت نمیذارم ،چون لازم نیست ،وادویه موقعی که داخل غذا استفاده کردین خودش حرارت میگیره ،
مرحله 5خیلی از دوستان حرارت میدن حتی دستورش گذاشتن ،ولی من این روش ادویه همیشه درست میکنم واصلا حرارت نمیدم ،چون طعمش تغییر میکنه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین