سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چاشنی و ادویه ادویه جنوبی

ادویه جنوبی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
زنجبیل ۱ تکه بزرگ
میخک ۵ عدد
جوز هندی ۳ عدد
تخم گشنیز ۱ پیمانه
فلفل سیاه ۱/۲ پیمانه
زیره سبز ۱/۲ پیمانه
زیره سیاه ۱/۲ پیمانه
دارچینبه مقدار لازم
گل محمدی ۱۵ عدد
ادویه جنوبی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ادویه جنوبی
روش ساخت
مرحله 1تمامی موادرا اول ازهمه پاک کنید(منظورتخم گشنیز .زیره ها وفلفل سیاه هستن چون وقتی تهیه میکنی کمی شاخه های اضافی وسنگ داره.)
مرحله 2تخم گشنیز رو توی ی قابلمه بریزید وکمی تفت بدید فقط مواظب باشید که نسوزه که ادویه تلخ میشه.
مرحله 3زنجبیل و جوزهندی ومیخک رواول توی هاون کمی بکوبید تانرمتربشه وکامل آسیاب بشن.
مرحله 4تمامی مواد روجداگانه آسیاب کنید تاعطرخودشونوحفظ کنن.
مرحله 5سپس مواد رو توی یک کاسه بریزید وکامل هم بزنید.ادویه رو توی یک شیشه توی یخچال نگه داری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین