سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی اخته خَمَس(اسکمو اخته گیلانی)

اخته خَمَس(اسکمو اخته گیلانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آلبالو ۱ لیوان
زغال اخته ۱ لیوان
آلوچه ۱/۱/۴ لیوان
نمکبه مقدار لازم
اخته خَمَس(اسکمو اخته گیلانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اخته خَمَس(اسکمو اخته گیلانی)
روش ساخت
مرحله 1همه رو شستم تا اصلا شن نداشته باشه
مرحله 2 من اخته خمس با آب و نمک ,گلپر گذاشتم پخت (آب تا حدی ریختم که تا سر اخته داخل قابلمه را پوشند ) وقتی پخت و سرد شد ،ریختم تو لیوان یه بار مصرف و یه دونه سیخ چوبی گذاشتم داخلش بعدش گذاشتم تو فریزر تا یخ بست .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین