زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پوست پرتقالبه مقدار لازم |
شکلات ۱ قاشق چای خوری |
یخبه مقدار لازم |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
شیر (کم چرب) ۱.۵ فنجان |
آب ۴ فنجان |
پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری |
دانه اسپرسو ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | دانههای قهوه یا اسپرسو را به همراه پوست پرتقال داخل قهوهساز دم کنید. |
مرحله 2 | آن را داخل پارچ دردار بریزید، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس شیر را اضافه کنید. سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. |
مرحله 3 | برای سرو، آن را داخل 6 لیوان بریزید. یخ بریزید و دانههای قهوه را روی آنها بپاشید. هر لیوان را با یک نوار پوست پرتقال و شکلات رنده شده تزیین کنید. |