زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم شنبلیلهکمی |
تخم خردل ۱/۲ قاشق چای خوری |
گوشت قرمز ۵۰۰ گرم |
ماست ۲۵۰ گرم |
فلفل سبز ۵-۶ عدد |
سیر ۱/۲ قاشق غذا خوری |
زنجبیل ۱/۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری |
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری |
سیاه دانهکمی |
روغن ۱/۲ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
برگ گشنیزکمی |
مرحله 1 | روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابهای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید. |
مرحله 2 | تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود. |
مرحله 3 | پیمانهای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 4 | اجازده دهید مواد درون تابه کمکم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد. |
مرحله 5 | سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید. |