زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱/۲ فنجان |
سیر ۱ حبه |
سس انچیلادا ۱ پیمانه |
نان ۴ عدد |
پنیر چدار ۱/۲ پیمانه |
گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
خامه ترش ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | تا وقتی فر گرم میشود کمی روغن کف تابه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. |
مرحله 3 | سیر را اضافه کنید. |
مرحله 4 | بعد از یک تا دو دقیقه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و حدود 10 دقیقه گوشت را به همراه سبزیجات خردشده تفت دهید |
مرحله 5 | وقتی رنگ گوشت قهوهای شد، نمک و فلفل را اضافه کنید. |
مرحله 6 | در ادامه نیمی از سس مخصوص آنچیلادا را روی گوشت بریزید و تابه را از روی گاز بردارید. |
مرحله 7 | باقی سس را روی ترتیلاها بمالید و تمام سطح نان را به سس مخصوص آغشته کنید. سپس مایه گوشتی را وسط نان قرار دهید. |
مرحله 8 | قوطی دوم سس را داخل ظرف کم عمقی بریزید. تورتیلاها را داخل آن فرو کنید تا هر دو طرف آنها به سس آغشته شود. با قاشق یک هشتم مخلوط گوشت را در مرکز تورتیلا بگذارید و لوله کنید. |
مرحله 9 | برای همه تورتیلاها این کار را انجام دهید و در ظرف را بگذارید و با فویل آلومینیومی رویش را بپوشانید. حدود 15 دقیقه در فر در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید. |
مرحله 10 | ظرف را از فر درآورید و فویل را باز کنید |
مرحله 11 | سس باقیمانده را روی آنچیلاداها بریزید. رویش پنیر بپاشید. بار دیگر بدون فویل 10 دقیقه بپزید تا پنیر روی آنها آب شود. سپس رویش گشنیز بریزید و با خامه سرو کنید. |