سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت آنچیلادا گوشت

آنچیلادا گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱/۲ فنجان
سیر ۱ حبه
سس انچیلادا ۱ پیمانه
نان ۴ عدد
پنیر چدار ۱/۲ پیمانه
گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱ قاشق غذا خوری
آنچیلادا گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آنچیلادا گوشت
روش ساخت
مرحله 1فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2تا وقتی فر گرم می‌شود کمی روغن کف تابه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
مرحله 3سیر را اضافه کنید.
مرحله 4بعد از یک تا دو دقیقه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و حدود 10 دقیقه گوشت را به همراه سبزیجات خردشده تفت دهید
مرحله 5وقتی رنگ گوشت قهوه‌ای شد، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله 6در ادامه نیمی از سس مخصوص آنچیلادا را روی گوشت بریزید و تابه را از روی گاز بردارید.
مرحله 7باقی سس را روی ترتیلاها بمالید و تمام سطح نان را به سس مخصوص آغشته کنید. سپس مایه گوشتی را وسط نان قرار دهید.
مرحله 8قوطی دوم سس را داخل ظرف کم عمقی بریزید. تورتیلاها را داخل آن فرو کنید تا هر دو طرف آن‌ها به سس آغشته شود. با قاشق یک هشتم مخلوط گوشت را در مرکز تورتیلا بگذارید و لوله کنید.
مرحله 9برای همه تورتیلاها این کار را انجام دهید و در ظرف را بگذارید و با فویل آلومینیومی رویش را بپوشانید. حدود 15 دقیقه در فر در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.
مرحله 10ظرف را از فر درآورید و فویل را باز کنید
مرحله 11سس باقیمانده را روی آنچیلاداها بریزید. رویش پنیر بپاشید. بار دیگر بدون فویل 10 دقیقه بپزید تا پنیر روی آن‌ها آب شود. سپس رویش گشنیز بریزید و با خامه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین