زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود ۱ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱ بوته |
آرد گندم ۱ استکان |
آب ۸ لیوان |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۲ عدد |
مرحله 1 | ابتدا نخودی که از شب قبل خیس خورده با یک بوته سیر پوست گرفته شده داخل خردکن میریزیم تاحالت نیم کوب پیدا کند |
مرحله 2 | پیاز را داخل روغن با نمک و ادویه تفت میدهیم |
مرحله 3 | سیب زمینی را پوست گرفته وبه صورت نگینی خورد کرده وداخل پیاز کمی تفت میدهیم |
مرحله 4 | سپس نخود وسیر خردشده را به مواد اضافه کرده و هفت لیوان آب روی آن میریزیم و حدود نیم ساعت روی شعله متوسط میگذاریم تا سیب ونخود کاملا پخته شود وآب آن کمتر شود. |
مرحله 5 | سپس آردمون رو داخل یک لیوان آب ولرم کاملا حل میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و به مدت پنج دقیقه مرتب هم میزنیم تا آرد مخلوط شود |
مرحله 6 | سپس شعله را کم کرده وحدود ده دقیقه صبر میکنیم تا مزه خامی آرد گرفته شود ومواظب باشید ته آن نگیرد |