زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۲۲۵ گرم |
شکلات شیری ۲۲۵ گرم |
روکش شکلاتی ۲۲۵ گرم |
پودر قند ۲/۲/۳ پیمانه |
شوربای ذرت ۱/۴ پیمانه |
کره ۱/۴ پیمانه |
آب پرتقال ۱ پیمانه |
آلو ۲۲-۲۰ عدد |
مرحله 1 | آلوها را در کاسه متوسط بریزید. آب پرتقال را روی آن بریزید. روی کاسه در بگذارید و یک شب تا صبح کنار بگذارید تا خیس بکشند. |
مرحله 2 | آلوها را به مدت دو ساعت روی دستمال حولهای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. |
مرحله 3 | سپس، در یک کاسه متوسط، کره و شوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. پودر قند را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. |
مرحله 4 | حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط پودر قند را دور آلوها بگیرید. آنها را به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. |
مرحله 5 | در یک کاسه متوسط، روکش شکلاتی و شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم آب کنید. |
مرحله 6 | آنها را مرتب هم بزنید. یک لایه کاغذ روغنی روی سینی بزرگی قرار دهید. با کمک چنگال، آلوها را درون مخلوط شکلات آب شده فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. |
مرحله 7 | مطمئن شوید که شکلات اضافه گرفته شده است و از آلوها نمیچکد. |
مرحله 8 | وقتی همه آلوها آماده شدند آنها را درون سینی بچینید و دوباره یک تا دو ساعت دیگر در یخچال قرار دهید. |
مرحله 9 | یک سینی دیگر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. حدود 2/3 از شکلات شیری را در کاسه کوچکی بریزید و آن را به مدت 1.5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 30 درجه قرار دهید. |
مرحله 10 | هنگامی که شکلاتها آب شدند، بقیه آنها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در صورت لزوم، 10 ثانیه دیگر آنها را حرارت دهید تا کاملا آب شوند. |
مرحله 11 | دوباره آلوهای سفت شده را درون مخلوط شکلات شیری فرو کنید، شکلات اضافه را بگیرید و روی سینی بچینید و کنار بگذارید. |
مرحله 12 | این شکلاتهای خوشمزه را میتوانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید. |