سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات آلوی خشک خونگی

آلوی خشک خونگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آلوبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
آلوی خشک خونگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آلوی خشک خونگی
روش ساخت
مرحله 1آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنید بهتره که گوشتی و شیرین باشه و معمولا همه آلوها رو میتونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا.من از آلوهای زرد و شیرین استفاده کردم.
مرحله 2آلوها رو به هر میزان که آماده کردین برای خشک کردن،بعد از شستن و چیدن دم ها کنار میزاریم.
مرحله 3یه قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میزاریم بجوشه،اگه بافت آلوها نرمه بعد از جوش آمدن آب،آلوها را داخل قابلمه ریخته و زیر گاز را خاموش میکنیم.اما اگر بافت آلوها سالم و له شده نیست اجازه میدهیم آلوها یه جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم.
مرحله 4بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد،می بینیم که پوست آلوها جمع میشه بعد مقداری نمک در قابلمه بریزید.نکته مهم اینکه تا دیدین پوست آلوها جمع شد باید بلافاصله آلوها رو آبکش کنید.
مرحله 5بعد اینکه آب اضافی آلوها رفت.آلوها رو در سینی بچینید و بگذارید جلو آفتاب خشک بشه.دقت کنید اگه دو روز میخواین جلو آفتاب باشه روز دوم آلوهارو پشت ورو کنید.و اگر آفتاب خیلی شدیده این زمان رو کمتر کنید در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبا هسته های آلو میمونه! اگر تو آپارتمان زندگی میکنید و فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونید آلوهارو جلو باد پنکه خشک کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین