سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر آشک

آشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۲ پیمانه
سیر ۴ حبه
لپه‎ ۱ استکان
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آرد ۵۰۰ گرم
آببه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
مواد لازم0
تره ۴۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
آشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آشک
روش ساخت
مرحله 1لوبیا یا لپه رو بشورید و در ظرفی بزارید با آب بپزه تا نرم بشه وقتی نرم شد آبشو عوض کنید.
مرحله 2پیاز رو نگینی خورد کنید و با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه بعد رب و نمک. فلفل .زردچوبه.ادویه رو بهش اضافه کنید و توش آب بریزید.
مرحله 3وقتی لوبیا یا لپه تون نرم شد به گوشت اضافه کنید(یادتون نره آبشو عوض کنید)بعد توش آب بریزید تا حالت سس بگیره.
مرحله 4سیر ها رو پوست بگیرید و له کنید یا رنده ریز بزنید و به ماست اضافه کنید.
مرحله 5آرد رو در ظرفی بریزید بهش نمک بزنید و کم کم آب اضافه کنید و با هر بار آب ریختن خمیر رو ورز بدید.البته زیاد آب نریزید که خمیر شل بشه.
مرحله 6روی یه سطح تمیز و صاف آرد بپاشید کمی از خمیر رو بگیرید و با وردنه صافش کنید ضخامت خمیر نه زیاد باشه و نه کم.و با یه قالب گرد قالب بزنید.
مرحله 7تره رو تمیز کنید ریز کنید بشورید و بزارید آب اضافیش بره بعد بهش نمک رو اضافه کنید.
مرحله 8یکی از اون خمیر های که قالب زدید رو بردارید و کمی از تره رو وسطش بزارید بعد لبه ها رو رو هم قرار بدید و ببندینشون و همین کارو تکرار کنید.
مرحله 9توی یه قابلمه متوسط آب بریزید و بزارید جوش بیاد و آشک ها رو به آب جوش اضافه کنید.
مرحله 10روش سرو این آشک های خوشمزه هم اینه که اول ماست سیر ریخته میشه بعد آشک و در آخر اون یکی سسمون.
مرحله 11قبل از طبخ این غذا "سایر نکات" رو حتما بخونید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین