سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر کشورها آشاک

آشاک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
آببه مقدار لازم
تره ۲۵۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنکمی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پودر تخم گشنیزبه مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
ماست چکیده ۱ پیمانه
سیر ۱ حبه
آشاک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آشاک
روش ساخت
مرحله 1یه ق چ نمک را به آرد اضافه کرده وآن را الک میکنیم سپس مقداری آب را کم کم به آن اضافه کرده مخلوط میکنیم خمیر به دست آمده باید سفت باشد بعد ازآنکه ورز دادیم در ظرفی که قبلا چرب کردیم میگذاریم و رویش را کیسه فریزر کشیده و با دستمال آشپزخانه مرطوب می پوشانیم و نیم ساعت استراحت میدهیم
مرحله 2در این فاصله پیازهارا نگینی خرد کرده در3ق سوپ خوری روغن سرخ میکنیم سپس گوشت را اضافه کرده کمی تفت داده و رب گوجه را هم اضافه میکنیم بعد از کمی تفت دادن پوره گوجه را اضافه میکنیم نمک وفلفل وپودر تخم گشنیز را هم میریزیم ودر ظرف را میبندیم تا باآب گوجه بپزد .
مرحله 3تره خرد شده را در مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شود ولی آب نیندازد کمی هم نمک وفلفل بهش میزنیم اگر آب انداخت درآبکش میریزیم تا آبش خارج شود
مرحله 4خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه باز میکنیم ضخامت آن باید از نان لواش کمتر باشد سپس ان را به طول عرض 5سانتمتری به شکل مربع برش میزنیم
مرحله 5داخل هر کدام از خمیرها مقداری تره گذاشته و آن به شکل مثلث بسته وبا چنگال به هم میچسبانیم همه خمیرها را به همین شکل آماده کرده ودر قابلمه ای که چرب کردیم میچینیم و روی آن مقداری آب جوش مخلوط با نمک وروغن میریزیم وبه مدت 10دقیقه می جوشانیم وبعد آنرا در آبکش میریزیم
مرحله 6داخل ظرف سرو 2ق غ ماست چکیده که رابا سیر پوره شده مخلوط کردیم میریزیم وآن را پخش میکنیم آشاک را روی آن میچینیم دوباره ماست چکیده را روی آن ریخته وپخش مکنیم حالا سس گوشت را میریزیم وبا مقداری پیاز داغ وماست چکیده تزیینش میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین