سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش گوشت بوشهری

آش گوشت بوشهری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
لوبیا قرمز ۲ لیوان
برنج ۱ لیوان
سبزی ۱.۵ لیوان
گوشت ۳۰۰ گرم
ترخون ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
آش گوشت بوشهری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش گوشت بوشهری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لوبیا قرمز وگوشت را داخل قابلمه ریخته ،آب ۴ لیوان را اضافه کرده ومیزاریم تا کاملا پخته شود ،کمی زردچوبه وادویه ویک عددپیاز را اضافه میکنیم .
مرحله 2برنج را جداگانه با ۱ لیوان آب میگذاریم تا خوب دانه برنج پخته وله بشه ،در مرحله بعد سبزی آش را به برنج اضافه میکنیم تا سبزی با برنج کمی پخته بشه ولی مواظب باشیم که برنج ته نگیره و آب داشته باشه (باید مثل زمانی باشه که می خوایم شله زرد درست کنیم .)
مرحله 3گوشت ها را از لوبیا وقتی پخته شده در آورده وریش ریش می کنیم ومیزاریم کنار . لوبیا را در غذاسازمیریزیم تا کاملا له بشه . می تونیم از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت هم استفاده کنیم ،فقط باید کامل له بشه .
مرحله 4مواد داخل قابلمه لوبیا له شده ،وبرنج له شده همراه با سبزی مخلوط می کنیم .فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،کمی زردچوبه وادویه ونمک ودوقاشق ترخون اضافه می کنیم .
مرحله 5مخلوط آش در این مرحله کمی حالت سفت پیدا میکنه ،مقداری از آب گوشت ولوبیا که داشتیم را اضافه می کنیم .حتما به یاد داشته باشیم آب لوبیا را به هیچ عنوان دور نریزیم ،به دلیل اینکه وقتی اضافه می کنیم به اش باعث میشه که آش قرمز رنگ بشه .
مرحله 6شعله گاز را ملایم تا کاملا آش جا بیفتد ،حدود نیم ساعت ،ولی مرتب هم میزنیم .بعد از آن گوشت ونصف پیاز داغ که از قبل سرخ کرده ایم،را اضافه می کنیم .همیشه برای آش ۲۰ دقیقه آخر گوشت را اضافه کنید ،به این دلیل که گوشت سریع ته کشیده ودیگه از گوشت داخل آش چیزی باقی نمی مونه .
مرحله 7بعد از ۲۰ دقیقه آش آماده است در این فاصله آش را بصورت چرخشی هم میزنیم ،این آش باید کشدار وتند باشه .بعد آش را در ظرف کشیده وتزیین کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین