زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آبغورهبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۷۰۰ گرم |
برنج ۱۵۰ گرم |
سبزی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
لپه ۱۵۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ كرده و پیازها را نگینی كرده و در آن نیمه سرخ میكنیم . سپس زردچوبه ،نمك و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم تا عطر آن به مشام برسد. |
مرحله 2 | برنج و لپه را شسته و با آبكش آب اضافی آنها را میگیریم و كمی در آش تفت میدهیم و سپس به آش به مقدار كافی آب اضافه میكنیم و حرارت را زیاد میكنیم تا غذا بجوشد و سپس دوباره حرارت را كم میكنیم تا غذا بپزد.سبزی ها را شسته و خرد میكنیم . |
مرحله 3 | گوجه ها را پوست گرفته و نگینی خرد میكنیم و در ظرفی با روغن داغ كمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آبغوره به آش اضافه میكنیم. |
مرحله 4 | البته قبل از آن از پخته شدن كامل برنج و لپه اطمینان حاصل میكنیم.20 دقیقه بعد آش آماده است.آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین كنید. |