زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود ۲ لیوان |
برنج ۱/۳ لیوان |
بلغور گندم ۲ لیوان |
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
نعنا ۳ قاشق غذا خوری |
زیره سبز ۲ قاشق غذا خوری |
سبزی (آش) ۲ کیلوگرم |
کشکبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا حبوبات را به جز عدس جداگانه میپزیم.سپس در ظرفی مناسب پیاز را نیمه سرخ كرده و سپس گوشت و زردچوبه و فلفل را كمی در آن تفت داده و به همراه آب میپزیم. |
مرحله 2 | برنج و بلغور شسته شده را در قابلمه ریخته، و با آب میگذاریم تا خوب بپزد و لعاب بیندازد. |
مرحله 3 | سپس حبوبات پخته شده، سبزی و گوشت پخته و کوبیده شده را با آب گوشت و پیاز داغ به آش اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | در آخر زیره را در روغن تفت داده و به اصطلاح زیره داغ درست میکنیم و با نعناع داغ داخل آش میریزیم و میگذاریم تا جا بیفتد. |