سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش کشک آذربایجان

آش کشک آذربایجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
نخود ۱/۴ لیوان
لوبیا قرمز ۱/۴ لیوان
لوبیا چیتی ۱/۴ لیوان
عدس ۱/۴ لیوان
برنج ۱/۲ لیوان
بلغور گندم ۱/۲ لیوان
سبزی (آش) ۱۵۰۰ گرم
کلم برگ سفید ۵۰۰ گرم
هویج ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
کشک ۵۰۰ گرم
پیاز داغ ۷ قاشق غذا خوری
نعنا ۵ قاشق غذا خوری
روغن ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آش کشک آذربایجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش کشک آذربایجان
روش ساخت
مرحله 1حبوبات را از شب قبل با آب گرم خیس می‌کنیم. سپس آن را با مقداری آب و نمک می‌پزیم
مرحله 2در قابلمه‌ای مناسب، برنج و بلغور را با آب می‌پزیم و در اواسط پخت کلم و هویج خرد‌شده و سیب‌زمینی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه مواد به خوبی بپزند و برنج لعاب بیندازد. سپس سبزی آش را اضافه می‌کنیم
مرحله 3روغن را در تابه گرم می‌کنیم و مقداری زرد‌چوبه را در آن تفت می‌دهیم و همراه پیازداغ، نمک و فلفل به آش اضافه می‌کنیم
مرحله 4اجازه می‌دهیم آش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. در نهایت نیمی از کشک را می‌افزاییم. پس از چند جوش قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.
مرحله 5آش را در ظرف مناسب می‌کشیم و روی آن را با کشک و پیازداغ و نعنا داغ تزیین می‌کنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین