زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
جو ۱۰۰ گرم |
لوبیا سفید ۱۰۰ گرم |
لپه باقلا ۵۰ گرم |
ماش ۵۰ گرم |
کدو حلوایی ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
تره ۳۰۰ گرم |
پیاز ۳ عدد |
برگه زردآلو ۵۰ گرم |
شویدبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | جو را از قبل خیس کنید سپس حدود دو ساعت روی حرارت قرار دهید تا بپزد. |
مرحله 2 | لوبیا سفید خیس شده را اضافه کنید. همراه با آب خوب بپزید. |
مرحله 3 | جو و لوبیا که کمی پخت، لپه باقلا و ماش را که از قبل خیس شده اضافه کنید تا بپزد. |
مرحله 4 | حدود 20 دقیقه بعد کدو حلوایی پوست گرفته شده و خرد شده و سبزی خرد شده را به مواد اضافه کنید. |
مرحله 5 | نمک و فلفل و پیاز سرخ شده را به آش اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد. |
مرحله 6 | برگه زردآلو را به مدت 20 دقیقه خیس کنید و در انتها به آش اضافه کنید. آنگاه آش را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن پیاز داغ و شوید که روی روغن تفت خورده را روی آن تزئین کنید |