زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
نخود ۱ پیمانه |
عدس ۱ پیمانه |
مرغ ۲۵۰ گرم |
سبزی (آش) ۵۰۰ گرم |
چغاله بادام ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
پیاز داغ ۱/۲ پیمانه |
سیر داغبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج و حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس یک عدد پیاز خردشده را داخل آن بریزید. بعد از 3-2 دقیقه تکههای گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا گوشت بپزد. |
مرحله 2 | وقتی گوشت پخت، برنج، حبوبات و سبزی خردشده را اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد بپزند. در این فاصله پیازداغ و سیرداغ را هم اضافه کنید. |
مرحله 3 | نیم ساعت آخر پخت، چغالهها را اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. وقتی آش جا افتاد مقداری از آن را با گوشتکوب برقی له کنید، سپس داخل قابلمه بریزید و بهآرامی هم بزنید. فقط دقت کنید که چغالهها نباید له شوند. مقداری از آش را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک و فلفل اضافه کنید. |
مرحله 4 | وقتی آش آماده شد، آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با آبغوره سرو کنید. |