زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود ۱ پیمانه |
عدس ۱/۲ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
چغندر ۲ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
آرد گندم ۱ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سیر داغبه مقدار لازم |
زیره سیاهبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا نخود کوبیده(البته نخود را از قبل خیس کنید) را با یک لیتر آب داخل قابلمه ریخته سپس چغندر رنده شده و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده در ظرف را میبندیم و ۴۰ دقیقه زمان میدهیم تا با شعله ملایم بپزد . |
مرحله 2 | در این هنگام عدس را به مواد درحال پخت اضافه کرده و ۱۵ دقیقه میگذاریم تا عدس هم بپزد |
مرحله 3 | حالا زمان اضافه کردن سیب زمینی می باشد سیب زمینی خرد شده را هم به مواد قابلمه اضافه میکنیم، ده دقیقه زمان مناسبی است تا سیب زمینی بپزد |
مرحله 4 | در ظرف را برمی داریم و یک پیمانه آرد را با آب حل کرده و به مواد اضافه میکنیم غلظت آش بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست داشتید آش شما رقیق تر باشد از آرد کمتری استفاده کنید. |
مرحله 5 | ادویه نمک و فلفل هم اضافه کنید. سیر داغ (برای تهیه سیر داغ سیر خرد شده را در روغن کافی سرخ کنید |
مرحله 6 | شعله را خاموش کرده و سبزی خشک شامل ترخون نعناع و شوید را اضافه کنید) را هم اضافه کنید و ده دقیقه اجازه دهید تا آش جا بیفتدآش نخود پیاز ما آماده است.نوش جان |