زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۳ قاشق سوپ خوری |
هویج ۱۵۰ گرم |
سبزی (آش) ۴۰۰ گرم |
شلغم ۲۵۰ گرم |
ماش ۳۰۰ گرم |
برنج ۱۵۰-۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | ماش را پس از پاك كردن و شستن با 5 پیمانه آب و مقداری نمك و روغن آبپز كنید و در حین پخت روی حرارت مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. |
مرحله 2 | در ظرف جداگانه ای مقداری روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود و پیازهای خرد شده را به آن اضافه كنید تا سرخ شود برنج شسته و بدون آب را به آن اضافه كرده و پس از كمی تفت دادن زردچوبه را اضافه كنید و حالا كل مواد را به ماش اضافه كنید. |
مرحله 3 | پس از كمی مخلوط كردن مواد شلغم ،هویج و سبزیجات را هم به آش اضافه كنید و اجازه دهید آش شما خوب جا بیفتد. |