زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۱ پیمانه |
ماش ۲/۳ پیمانه |
نخود ۲/۳ پیمانه |
لوبیا چیتی ۲/۳ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نخود و لوبیا را از چند ساعت قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را تعویض کنید. |
مرحله 2 | حبوبات را به همراه ۴ پیمانه آب در زودپز ریخته و حدود یک ساعت بگذارید بپزد. اگر دوست ندارید عدس ها له شوند، بعد از نیم ساعت از پخت، آن را به دیگر حبوبات اضافه کنید. |
مرحله 3 | در حین پخت حبوبات، در ظرف دیگری مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و پیازهای خرد شده را سرخ کنید. |
مرحله 4 | بعد از پخت حبوبات و باز کردن در زودپز، ادویه را به همراه روغن زیتون یا هر نوع روغن که ترجیح میدهید به مواد اضافه کرده و پس از ۲، ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | آش ماش را در ظرف موردنظر کشیده و با پیاز داغ تزئین و سرو کنید. |