زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود پخته ۱ لیوان |
بلغور گندم ۱.۵ لیوان |
اسفناج ۵۰۰ گرم |
کشک ۲/۳ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نخود رو یه روز خیس کرده و چند بار آبش رو عوض کنید و بزارید خوب بپزه |
مرحله 2 | بلغور گندم رو هم چند ساعت خیس کنید |
مرحله 3 | اول پیاز رو سرخ کرده و زردچوبه بزنید بعد بلغور رو با هشت لیوان آب بزارید بپزه |
مرحله 4 | بعد اسفناج رو اضافه کنید و در آخر نخود پخته اضافه شود |
مرحله 5 | در آخرین مرحله پیاز داغ و سیر و نعنا داغ و کشک را اضافه کنید و بزارید چند جوش بزنه و جا بیفته |