سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش قنبید

آش قنبید
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم
کلم قمری ۵۰۰ گرم
برنج ۱/۱/۲ فنجان
روغن ۱/۲ فنجان
آب گوشت ۱/۲ فنجان
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آش قنبید
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش قنبید
روش ساخت
مرحله 1کلم ها را پوست کنید و بصورت مربع‌های متوسط خرد و آن را کمی سرخ کنید , نمک , فلفل , زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و کمی هم بزنید , پیاز سرخ شده را اضافه کرده و یک بار هم بزنید ,
مرحله 2سپس قلمه ها گوشت و برنج , آب مرغ یا گوشت را به مواد بالا اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد , چند دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد پس از پخته شدن و جا افتادن آش می توان با سرکه و سیر یا ترشی مصرف کرد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین