زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ لیوان |
لپه ۱/۲ لیوان |
سبزی (آش) ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
آبغوره ۱/۲ لیوان |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را روی گوشت رنده کنید. نمک و فلفل و زردچوبه بزنید، آن را به صورت کوفته ریزه درآورید و کمی تفت دهید |
مرحله 2 | لپه و برنج را بگذارید پخته شود. سبزی را که تمیز و خرد کردهاید، با نمک و فلفل و مقداری آب داخل لپه و برنج بریزید. |
مرحله 3 | تمام مواد که خوب پخته شد، کوفتهها را داخل آن بریزید و آبغوره را به آن اضافه کنید. پخت مواد حدود یک ساعت تا یکساعت ونیم طول میکشد. |
مرحله 4 | وقتی که آش خوب جا افتاد، آن را در سوپ خوری بریزید و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید. |