زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
حبوبات ۲ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
بلغور گندم ۳ پیمانه |
سیر ۳ حبه |
آرد ۲ قاشق سوپ خوری |
گوشت ۳۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا قابلمه ای را از آب پر كرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس بلغور گندم را پاك كرده و بشویید و به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیس كنید. |
مرحله 2 | سپس آب بلغور را خالی كرده و آن را به آب در حال جوش اضافه كرده و هم بزنید. آرد را كم كم اضافه كرده و هم بزنید تا گلوله نشود. |
مرحله 3 | در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته و سیرهای درسته، گوشت و حبوبات را اضافه كرده و كمی تفت دهید و مواد را به بلغور اضافه كرده و شعله را ملایم كنید. |
مرحله 4 | آش را گاه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و جا بیفتد. در انتهای پخت سیرداغ، زعفران و فلفل قرمز را اضافه كنید. |