سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



جنوبی آش غلغل شوشتر

آش غلغل  شوشتر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
نعنابه مقدار لازم
لوبیا چشم بلبلی ۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم
عدس ۱۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
برنج ۵۰ گرم
گندم ۱۵۰ گرم
لپه‎ ۱۰۰ گرم
گوشت‌ گوساله ۵۰۰ گرم
آش غلغل شوشتر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش غلغل شوشتر
روش ساخت
مرحله 1برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏‏‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله 2گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.
مرحله 3حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌‏اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم ‏پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم ‏بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم ‏پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.
مرحله 4گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌برقی یا هر وسیله‌ی دیگری که می‌توانید، کمی حبوبات را نرم کنید.
مرحله 5در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.
مرحله 6گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش کنید و داخل آش بریزید.
مرحله 7 آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود.
مرحله 8در پایان روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین