زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیا چشم بلبلی ۱ فنجان |
عدس ۲ فنجان |
نخود پخته ۱ فنجان |
هویج ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
کرفس (ساقه) ۲ عدد |
اسفناج ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۳ حبه |
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری |
ریحان ۱ قاشق چای خوری |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
آب ۱۰ فنجان |
جعفریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه پیاز و هویج و کرفس رو بانمک و فلفل در روغن تفت می دهیم. 5 دقیقه روی حرارت هم می زنیم. بعد سیر و اسفناج یا برگ چغندر رو اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا حجم سبزی نصف شود. |
مرحله 2 | رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود بقیه مواد رو همراه ۶ فنجان(آب یا آب مرغ) داخل آش می ریزیم. |
مرحله 3 | وقتی به جوش اومد در قابلمه رو میگذاریم تا با حرارت متوسط تمام مواد خوب بپزد. |
مرحله 4 | بقیه آب رو یک لیوان یک لیوان در فواصل زمانی اضافه می کنیم تا به غلظت مناسب برسد. |
مرحله 5 | حدود ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که عدس و سبزیجات خوب پخته شود. |
مرحله 6 | نصف از آش ا با گوشتکوب یا داخل مخلوط کن له کنیم تا لعاب دار تر شود. |
مرحله 7 | روی آش رو با جعفری تازه و فلفل قرمز پرک ، پوست لیمو تراشیده و روغن زیتون تزیین می کنیم. |