سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش عدس

آش عدس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
لوبیا چشم بلبلی ۱ فنجان
عدس ۲ فنجان
نخود پخته ۱ فنجان
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
کرفس (ساقه) ۲ عدد
اسفناج ۵۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۳ حبه
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
آب ۱۰ فنجان
جعفریبه مقدار لازم
آش عدس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش عدس
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه پیاز و هویج و کرفس رو بانمک و فلفل در روغن تفت می دهیم. 5 دقیقه روی حرارت هم می زنیم. بعد سیر و اسفناج یا برگ چغندر رو اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا حجم سبزی نصف شود.
مرحله 2رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود بقیه مواد رو همراه ۶ فنجان(آب یا آب مرغ) داخل آش می ریزیم.
مرحله 3وقتی به جوش اومد در قابلمه رو میگذاریم تا با حرارت متوسط تمام مواد خوب بپزد.
مرحله 4بقیه آب رو یک لیوان یک لیوان در فواصل زمانی اضافه می کنیم تا به غلظت مناسب برسد.
مرحله 5حدود ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که عدس و سبزیجات خوب پخته شود.
مرحله 6نصف از آش ا با گوشتکوب یا داخل مخلوط کن له کنیم تا لعاب دار تر شود.
مرحله 7روی آش رو با جعفری تازه و فلفل قرمز پرک ، پوست لیمو تراشیده و روغن زیتون تزیین می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین