سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش عدس و بلغور سنندج

آش عدس و بلغور سنندج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
عدس ۲۰۰ گرم
بلغور گندم ۲۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
نعنابه مقدار لازم
آش عدس و بلغور سنندج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش عدس و بلغور سنندج
روش ساخت
مرحله 1عدس را پاک می‌کنیم و در یک قابلمه به‌همراه بلغور می‌ریزیم. 2 لیتر آب روی آنها ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا پخته شوند.
مرحله 2در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می‌کنیم و زرد‌چوبه را در آن تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته‌ شود و سپس فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه می‌کنیم و آن را داغ داغ درون آش در حال جوشیدن می‌ریزیم. پس از اینکه آش چند جوش زد، به آن نمک اضافه می‌کنیم
مرحله 3سیب‌زمینی را پوست کنده و می‌شوییم و آن را ریز و نگینی خرد می‌کنیم و در آش می‌ریزیم. حرارت را ملایم می‌کنیم و می‌گذاریم با در بسته جا بیفتد و سیب‌زمینی‌ها کاملاً بپزد.
مرحله 4پس از اینکه آش کاملاً جا افتاد و لعابدار شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین می‌کنیم و با لیمو ترش تازه سرو می‌نمائیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین