سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش عباسعلی

آش عباسعلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت دنده گوسفندی ۳۰۰ گرم
برنج ۱/۲ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
پیاز ۵ عدد
گندم ۱.۵ پیمانه
سیر داغ ۱۱ حبه
روغن حیوانیبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
نعنا خشکبه مقدار لازم
آش عباسعلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش عباسعلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زود تر پخته شود .
مرحله 2بعد حبوبات را با مقداری آب کمی نمک بپزید .بهتر است عدس را جدا هم خیس کنید هم بپزید چون زمان پخت عدس با سایر حبوبات فرق دارد.
مرحله 3برنج را از ۲ساعت قبل تر بشویید خیس کنید گندم را هم خیس کنید و بعد بپزید. در اواسط پخت گندم برنج را هم به آن اضافه کنید تا بپزد.
مرحله 4گوشت را هم با یک عدد پیاز خورد شده کمی فلفل زرد چوبه بپزید. ودر اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار شود بعد از پخته شدن استخوانهایش را جدا کنید و به صورت ریش ریش خورد کنید.
مرحله 5بعد از این که همه مواد پختنی جدا گانه پخته شدن آن ها را در یک قابلمه بزرگ تر بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و کمی نمک فلفل زرد چوبه به ان اضافه کنید تا مواد کنار هم بجوشن و آش کم کم جا بیفتد طوری دانه های برنج و گندم در آن پیدا نباشد.
مرحله 6هر چند وقت یک بار هم آن را هم بزنید تا ته نگیرد.به خاطر ریش ریش بودن گوشت در این آش این آش کش دار است . در اواخر پخت آش پیاز داغ را هم داخل آش ریخته فقط مقداری برای تزیین نگه دارید از پیاز داغ بعد از این که آش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید و روغن حیوانی را به آن اضافه کنید .
مرحله 7نعنا و سیر را جدا گانه در کمی روغن تفت داده و برای تزیین آش استفاده کنید این آش هر چه قدر تند تر باشد خوشمزه تر است. در نهایت آش را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ نعنا داغ سیر داغ تزیین کنید آش عباسعلی جزو آش محلی استان کرمانشاه می باشد .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین