زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
گندم ۱/۱/۲ پیمانه |
نخود ۱/۲ پیمانه |
کره ۲۰۰ گرم |
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه |
شکربه مقدار لازم |
هل ۲ قاشق غذا خوری |
انجیر خشک ۱/۲ پیمانه |
قیسی هلو ۱/۲ پیمانه |
خلال بادام ۱/۴ پیمانه |
کشمش پلویی ۱/۳ پیمانه |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مامی حبوبات را از قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید . سپس حبوبات را با آب ( یا عصاره غلیظ مرغ که رنگ آن سفید باشد ) و کره و نمک بار بگذارید تا بپزد . |
مرحله 2 | وقتی حبوبات کاملا پختند , گندم خیس کرده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا باهم بپزند و له شوند و لعاب بیندازند . |
مرحله 3 | خشکبار هایی مانند کشمش و قیسی و انجیر خردشده را شسته و خیس کنید تا نرم شوند . بادام ها نیز باید پوست گرفته شوند . در انتها گلاب را اضافه کنید . شکر و خشکبار خرد شده را نیز اضافه کنید . |
مرحله 4 | در آخر باید این شله یا آش را با حرارت بسیار ملایم در مدتی طولانی دم کنید . این آش کم کم غلظت گرفته و آماده میشود . با خشکبار های نرم و مرباهای دسری و کنجد و سیاهدانه روی آنرا تزیین کنید . |