زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سبزی ۱۵۰۰ گرم |
چغندر ۲ عدد |
پیاز ۳ عدد |
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۱/۱/۲ لیوان |
عدس ۱ لیوان |
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
زردچوبه ۲ قاشق مربا خوری |
سرکهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب بگذارید روی شعله تا نیم پز شود. |
مرحله 2 | بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کنید و به آن زردچوبه را اضافه کنید. |
مرحله 3 | به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کنید و سپس با دست، کاملا آن ها را با هم مخلوط کنید. وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند قل بخورد. |
مرحله 4 | بعد از آن، ابتدا حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و همزمان هم، خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نشود. |