سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش شوربا هرمزگانی با گوشت قلقلی

آش شوربا هرمزگانی با گوشت قلقلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ماش ۱/۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سبزی (آش) ۳۵۰ گرم
لپه‎ ۱/۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۱/۳ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
نعنا خشکبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آش شوربا هرمزگانی با گوشت قلقلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش شوربا هرمزگانی با گوشت قلقلی
روش ساخت
مرحله 1برنج ، لپه ،ماش را خوب بشویید وبا مقدار کمی آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .یک عدد پیاز را ریز خرد کرده واضافه کنید . (من لپه را از سه ساعت قبل خیس کرده وکنار گذاشته بودم تا موقع پخت دیگه خوب بپزه ).
مرحله 2شعله گاز ملایم وبزارین تا برنج ولپه وماش خوب بپزه .
مرحله 3گوشت را به همراه نمک ، فلفل وزردچوبه در کاسه ای بریزید .یک پیاز را داخل گوشت رنده کنید و ورز دهید واز مخلوط بدست آمده قلقلی های کوچکـ درست کنید وبعد داخل روغن جدا سرخ کنید .
مرحله 4نصف گوشت قلقلی های سرخ کرده را به آش اضافه ونصف دیگه کنار بزارین برای تزیین .نمک وفلفل وزرد چوبه را به آش اضافه کنید .سپس سبزی آش را اضافه کنید .
مرحله 5وصبر بکنید تا آش جا بیفتد .بعد پخت آش را در ظرف کشیده ومقدار کمی در حد دوسه قاشق ماست را اضافه کنید وهم بزنید ، اگر ماست دوست نداشتین آبلیمو اضافه کنید ،سپس نعنا خشک که با روغن تفت دادیم برای تزیین روی آش بریزید وسپس گوشت قلقلی که کنار گذاشته بودیم ،ونوش جان بکنین .
مرحله 6این آش خیلی خوشمزه وپیشنهاد میکنم امتحان بکنین مطمنم خوشتون میاد از طعم اون .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین