زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
بلغور گندم ۲۵۰ گرم |
برنج ۱۵۰ گرم |
نخود ۸۰ گرم |
لوبیا سفید ۸۰ گرم |
لوبیا چیتی ۸۰ گرم |
ماش ۷۰ گرم |
عدس ۵۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
آب ۳ لیتر |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱ قاشق چای خوری |
ریشه جوز هندی ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را به همراه نخود و لوبیا در آب میپزیم. بعد از پخت،گوشت را ریشه ریشه كرده و بلغور گندم، ماش و عدس را به نخود و لوبیا اضافه میكنیم. برنج را نیز میافزاییم. |
مرحله 2 | بعد از پخت همه حبوبات (حدود یك ساعت طول میكشد)، گوشت را به همراه نمك و ادویه اضافه كرده، حرارت را كم میكنیم تا آش جا بیفتد. |