زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و دارچینبه مقدار لازم |
روغن ۵ قاشق غذا خوری |
پیاز ۵ عدد |
خورشت قیمه آماده ۲ لیوان |
لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان |
لوبیا سفید ۱/۲ لیوان |
لوبیا قرمز ۱/۲ لیوان |
نخود ۱/۲ لیوان |
باقلا ۱/۲ لیوان |
برنج ۱/۲ لیوان |
بلغور گندم ۱ لیوان |
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | تمام حبوبات را از شب قبل خیس دهید. |
مرحله 2 | گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید |
مرحله 3 | در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند. |
مرحله 4 | حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند. |
مرحله 5 | در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ). |