سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خراسان آش شله مشهد

آش شله مشهد
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل و دارچینبه مقدار لازم
روغن ۵ قاشق غذا خوری
پیاز ۵ عدد
خورشت قیمه آماده ۲ لیوان
لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان
لوبیا سفید ۱/۲ لیوان
لوبیا قرمز ۱/۲ لیوان
نخود ۱/۲ لیوان
باقلا ۱/۲ لیوان
برنج ۱/۲ لیوان
بلغور گندم ۱ لیوان
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
آش شله مشهد
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش شله مشهد
روش ساخت
مرحله 1تمام حبوبات را از شب قبل خیس دهید.
مرحله 2گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید
مرحله 3در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
مرحله 4حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.
مرحله 5در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین