زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۵۰۰ گرم |
برنج ۱/۲ پیمانه |
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
پیاز داغ ۱/۲ فنجان |
سیر داغ ۳ قاشق غذا خوری |
نعنابه مقدار لازم |
کشک ۶ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا عدس رو با مرغ با نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه بعد برنج پخته شده را اضافه میکنیم |
مرحله 2 | و میذاریم خوب له بشه مرغ رو در میاریم و خرد خرد میکنیم و دوباره داخل قابلمه میریزیم و زمان میدیم تا خوب جا بیوفته |
مرحله 3 | وقتی خوب لعاب داد پیاز داغ و سیر داغ رو اضافه میکنیم و ده دقیقه آخر کشک را میریزیم |
مرحله 4 | ودر آخر برای تزیین میتونید از نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ استفاده کنید |