سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش سبزی سنتی شیرازی

آش سبزی سنتی شیرازی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت ۵۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
تره ۱ لیوان
ترخون ۱۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
نخود ۱ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آش سبزی سنتی شیرازی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش سبزی سنتی شیرازی
روش ساخت
مرحله 1درون قابلمه گوشت را با پیاز خرد شده تفت دهید و پس از تغییر رنگ گوشت را با مقداری آب ،زرد چوبه،پودر دارچین اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت بپزد پس از اینکه گوشت پخت ریش ریشش کنید.
مرحله 2درون قابلمه چند لیوان آب بریزید سپس برنج نیم دانه را از شب قبل خیس کرده اید با تره های خرده شده و نصف لیوان ترخون با نمک و فلفل بریزید وبا حرارت ملایم اجازه دهید برنج بپزد و شل شود مانند شله زرد.در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ تیره نشود.
مرحله 3نخود و لوبیا و عدس را از شب قبل خیس کنید چند بار آبش را عوض کنید درون قابلمه های جداگانه بپزید اگر آب عدس تیره شد در طول پخت چند بار آبش را عوض کنید.
مرحله 4پس از اینکه تمام مواد آماده شد ،حبوبات پخته ، گوشت له شده را با مخلوط برنج و سبزی در حال پخت اضافه کنید، آب حبوبات و آب گوشت را صاف کنید و به مواد آش اضافه کنید(میتوانید در این مرحله مواد را با میکسر بزنید تا یکدست شود)
مرحله 5باقی مانده ترخون را در مقداری روغن تفت دهید سپس به مواد دیگر اضافه کنید حرارت را کم کنید به مدت ۲ ساعت اجازه دهید آش شما غلیظ و کشدار شود در این ۲ ساعت هر ۱۰ دقیقه آش را خوب هم بزنید تا ته نگیرد پس آماده شدن با پیاز داغ تزیین و سرو کنید( برای زیبایی بیشتر آش چند قاشق حبوبات پخته داخل آش بریزید و سرو کنید)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین