سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش ساک

آش ساک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
گشنیز ۵۰۰ گرم
اسفناج ۲ کیلوگرم
عدس ۴۰۰ گرم
نخود ۵۰ گرم
لپه‎ ۱۵۰ گرم
لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۵ عدد
آبغوره ۲ پیمانه
نعنا ۱ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
آش ساک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش ساک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از پیاز ها را به همراه روغن سرخ كنید و پس از آن مقداری زردچوبه به آن اضافه كرده و سپس حبوبات را شسته و پس از رد كردن از آبكش كمی با پیاز تفت دهید.
مرحله 2حالا مواد را به همراه 5 پیمانه آب آبپز كنید.اسفناج و گشنیز را خرد كرده و پس از نیم پز شدن حبوبات به غذا اضافه كنید.حالا نصف باقی مانده پیازها را رنده كرده و با فلفل و زردچوبه و نمك و همچنین ارد نخودچی به گوشت چرخكرده اضافه كنید و خوب ورز دهید تا سفت و شكل پذیر شود.
مرحله 3حالا آنها را به صورت كوفته های ریز در بیاورید و وقتی حبوبات شما كامل پخته شد دانه دانه به آش اضافه كنید.پس از اضافه كردن شعله را ملایم كنید و آرد برنج را در یك پیمانه آب سرد حل كرده و به غذا بیفزایید
مرحله 4زرده و سفیده تخم مرغ را جدا كنید و هر كدام را خوب بزنید و جدا جدا به آش اضافه كنید و پس از اضافه كردن هر كدام غذا را خوب هم بزنید.پس از مخلوط كردن ابغوره را به غذا اضافه كنید و شعله را پس از نیم ساعت خاموش كنید و در ظرفی مناسب كمی روغن داغ كرده و نعنا و زردچوبه را به آن بیفزایید و به غذا اضافه كنید و پس از آن غذا را برای سرو اماده كنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین