زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
گشنیز ۵۰۰ گرم |
اسفناج ۲ کیلوگرم |
عدس ۴۰۰ گرم |
نخود ۵۰ گرم |
لپه ۱۵۰ گرم |
لوبیا سفید ۱۵۰ گرم |
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم |
آرد برنج ۳۵۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
پیاز ۵ عدد |
آبغوره ۲ پیمانه |
نعنا ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
روغن ۳ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از پیاز ها را به همراه روغن سرخ كنید و پس از آن مقداری زردچوبه به آن اضافه كرده و سپس حبوبات را شسته و پس از رد كردن از آبكش كمی با پیاز تفت دهید. |
مرحله 2 | حالا مواد را به همراه 5 پیمانه آب آبپز كنید.اسفناج و گشنیز را خرد كرده و پس از نیم پز شدن حبوبات به غذا اضافه كنید.حالا نصف باقی مانده پیازها را رنده كرده و با فلفل و زردچوبه و نمك و همچنین ارد نخودچی به گوشت چرخكرده اضافه كنید و خوب ورز دهید تا سفت و شكل پذیر شود. |
مرحله 3 | حالا آنها را به صورت كوفته های ریز در بیاورید و وقتی حبوبات شما كامل پخته شد دانه دانه به آش اضافه كنید.پس از اضافه كردن شعله را ملایم كنید و آرد برنج را در یك پیمانه آب سرد حل كرده و به غذا بیفزایید |
مرحله 4 | زرده و سفیده تخم مرغ را جدا كنید و هر كدام را خوب بزنید و جدا جدا به آش اضافه كنید و پس از اضافه كردن هر كدام غذا را خوب هم بزنید.پس از مخلوط كردن ابغوره را به غذا اضافه كنید و شعله را پس از نیم ساعت خاموش كنید و در ظرفی مناسب كمی روغن داغ كرده و نعنا و زردچوبه را به آن بیفزایید و به غذا اضافه كنید و پس از آن غذا را برای سرو اماده كنید |