سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش زیره

آش زیره
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
برنج ۶ پیمانه
پیاز ۲ عدد
پیاز ۵ قاشق سوپ خوری
زیره سیاه ۴-۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
آش زیره
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش زیره
روش ساخت
مرحله 1گوشت گوسفند با استخوان را کاملاً بشویید و تمیز کنید. به همراه 2 عدد پیاز و مقداری نمک و حدود 2/5 لیتر روی حرارت بگذارید تا کاملاً پخته شود. هنگامی که گوشت کاملاً پخته شد بگذارید تا آب گوشت کاملاً غلیظ شود و به 1/4 و 2 پیمانه برسد.
مرحله 2برنج را با 2 قاشق چایخوری نمک و 13 پیمانه آب روی حرارت بگذارید تا آب برنج کاملاً کشیده شود و کاملاً له گردد. سپس روی قابلمه دمی بگذارید و آن را به مدت 40 دقیقه دم کنید.
مرحله 3درون یک قابلمه گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و آن را با گوشت کوب دستی کوبیده سپس برنح را نیز به آن به صورت کم کم اضافه کنید و مرتب بکوبید.
مرحله 4در بین کار آب غلیظ شده گوشت و فلفل سیاه و زیره و پیاز سرخ شده را نیز به مخلوط گوشت و برنج اضافه کنید و کاملاً بکوبید تا یکدست شود.
مرحله 5درون ظرف مورد نظر بریزید و با زیره و پیاز سرخ شده تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین