سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش زنگلاچو

آش زنگلاچو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
سبزی (آش) ۷۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
زردآلو ۲۵۰ گرم
پیاز داغ ۱ پیمانه
سیر داغ ۱ پیمانه
نعنا ۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آش زنگلاچو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش زنگلاچو
روش ساخت
مرحله 1نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و صبح آنها را جدا جدا بپزید
مرحله 2برنج را بشویید و با 4 پیمانه آب بگذارید تا بپزد.
مرحله 3سبزی آش را نیز پس از تمیز کردن و شستن خرد و به برنج اضافه کنید.
مرحله 4بعد از پختن برنج، سبزی، لوبیا چیتی و نخود پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله 5زنگلاچو (زردآلو نارس) را در کمی آب و نمک بپزید تا حدی که له شود. در این مرحله نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 6در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی کاملا آش پخته شد و جا افتاد، زنگلاچوی پخته را به آش اضافه کنید و دیگر هم نزنید.
مرحله 7آش را به آرامی داخل ظرف بریزید و آن را با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.
مرحله 8این غذا را با رب زردآلو و یا ترشی زردآلو و نان خشک محلی سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین