زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
ریحان ۲۵۰ گرم |
آب مرغ ۱ لیتر |
سبزی (آش) ۵۰۰ گرم |
لپه ۱/۴ پیمانه |
عدس ۱/۴ پیمانه |
زردچوبه ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۲ عدد |
رشته (آشی) ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا لپه یا نخود را با مقداری روغن تفت داده و با آب و نمك نیم پز كنید.عدس را هم با مقداری آب نیم پز كنید طوری كه هنوز كمی زنده باشد.پیاز را خلال كرده با روغن كمی تفت دهید. |
مرحله 2 | سپس زردچوبه، عدس و لپه را بیفزایید. آنگاه آب مرغ را افزوده و بگذارید تا عدس و لپه خوب بپزد. |
مرحله 3 | در صورت تمایل سبزی آش خرد شده، ریحان خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و رب را افزوده و وقتی همه مواد پخته شد، رشته آش را اضافه كنید و بگذاریدتا ریز ریز بجوشد تا حدی كه آش جا بیفتد. |