سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش رشته کرمانی

آش رشته کرمانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پوست پرتقالبه مقدار لازم
خلال پستهبه مقدار لازم
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
نخود ۱/۱/۲ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
پیاز ۴ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
آب ۵ لیوان
سبزی (آش) ۱ کیلوگرم
سیربه مقدار لازم
رشته (آشی) ۱ کیلوگرم
کشکبه مقدار لازم
نعنابه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱/۲ پیمانه
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
سکنجبینبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
آش رشته کرمانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش رشته کرمانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب 4پیاز را خرد كرده و با روغن خوب سرخ كنید.حبوبات شسته شده را به جز عدس به مواد افزوده و چند دقیقه تفت دهید و بعد زردچوبه را اضافه كرده و كمی تفت دهید و اجازه دهید مواد با 4تا 5پیمانه آب بپزد.
مرحله 2 زمانی كه حبوبات پخت، سبزی آش خرد شده را به همراه عدس اضافه كنید. بعد از پخت سبزی، رشته آش را اضافه كنید و اجازه دهید آش جا افتد.
مرحله 31عدد پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت چرخ كرده، آرد نخودچی، دارچین، نمك و فلفل، زردچوبه و زعفران آب كرده را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید.
مرحله 4از این مایه، كوفته ریزه درست كرده و آنها را در روغن سرخ كنید. در آخر كمی سكنجبین به آن اضافه كرده و زیر آن را خاموش كنید.
مرحله 5آش را در ظرف بكشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، كوفته ریزه، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و كشك تزیین كنید. در كرمان این آش با شربت سكنجبین هم سرو می شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین