زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پوست پرتقالبه مقدار لازم |
خلال پستهبه مقدار لازم |
لوبیا چیتی ۱ پیمانه |
نخود ۱/۱/۲ پیمانه |
عدس ۱ پیمانه |
پیاز ۴ عدد |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
آب ۵ لیوان |
سبزی (آش) ۱ کیلوگرم |
سیربه مقدار لازم |
رشته (آشی) ۱ کیلوگرم |
کشکبه مقدار لازم |
نعنابه مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
آرد نخودچی ۱/۲ پیمانه |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
سکنجبینبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
دارچینبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب 4پیاز را خرد كرده و با روغن خوب سرخ كنید.حبوبات شسته شده را به جز عدس به مواد افزوده و چند دقیقه تفت دهید و بعد زردچوبه را اضافه كرده و كمی تفت دهید و اجازه دهید مواد با 4تا 5پیمانه آب بپزد. |
مرحله 2 | زمانی كه حبوبات پخت، سبزی آش خرد شده را به همراه عدس اضافه كنید. بعد از پخت سبزی، رشته آش را اضافه كنید و اجازه دهید آش جا افتد. |
مرحله 3 | 1عدد پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت چرخ كرده، آرد نخودچی، دارچین، نمك و فلفل، زردچوبه و زعفران آب كرده را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید. |
مرحله 4 | از این مایه، كوفته ریزه درست كرده و آنها را در روغن سرخ كنید. در آخر كمی سكنجبین به آن اضافه كرده و زیر آن را خاموش كنید. |
مرحله 5 | آش را در ظرف بكشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، كوفته ریزه، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و كشك تزیین كنید. در كرمان این آش با شربت سكنجبین هم سرو می شود. |